Menu van 26 januari tot 1 februari 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

26

Januari

Parmentiersoep met kruidenkaas

Jagersgebraad met zuringsaus

Verse rode kool met appeltjes

Bieslookpuree

Gebakken witte pensen

Dinsdag

27

Januari

Soep van franse peultjes

Kippengyros met basilicum en tomatentapenade

Krokant gebakken wintergroentjes

Frietjes

Krabsalade

Woensdag

28

Januari

Tomatensoep met balletjes

Gebakken worst met gebruinde ajuinringen

Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld

Honingham met mimosagroenten

Donderdag

29

Januari

Kerriekokossoep

Gemarineerd kalkoenlapje met dragonroomsaus

Erwtjes met peterselie en ajuin

Pasta

Gegratineerde spaghetti bolognaise

Vrijdag

30

Januari

Dubarrysoep

Gebakken filet meunière met basilicumkorst en citroenhollandaise

Puree met verse knolselder, hoeveboter en peterselie

 
 
Provencaals kalfsbrood
 

Zaterdag

31

Januari

Wortelsoep

Ardeens stoofpotje ‘Montmerency’ met rode bessen en peperkoek

Appelcompote

Kookaardappelen –  Puree

Franse brie

Zondag

1

Februari

 

Cressoncrème

Kalfsgebraad met béarnaisesaus

Gestoofd witloof met hoeveboter

Kroketten

Reebokpaté met hotdogbroodjes