Menu van 2 februari tot 8 februari 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

2

Februari

Knolseldersoep

Gemarineerd kalkoenlapje met philadelphiakaas en lardinetten

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Rijst

Kippenwit met tuinkruiden

Dinsdag

3

Februari

Erwtensoep met lookkorstjes

Herdersgebraad met mirabellen

Stamppot van groene kool

Gebakken aardappelen met peterselieboter

Versierde tonijnsalade

Woensdag

4

Februari

Tomatensoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Zuiderse omelet

Donderdag

5

Februari

Champignonsoep

Kip op normandische wijze met kerrie, appeltjes en calvados

Lauwe ananas

Frietjes

Rode lookworst

Vrijdag

6

Februari

Wortelsoep

Gebakken victoriabaars met citroenbotersaus

Bladspinazie met room

Zwitserse puree met gemalen kaas

 
 
Kaas ‘Abondance’
 

Zaterdag

7

Februari

Preisoep

Oosterse kalfsblanket met sojascheuten, abrikoos en ketjab

Vichywortelen met tijm

Kookaardappelen –  Puree

Hoofdvlees met mosterd

Zondag

8

Februari

 

Kippencrème

Varkenswangetjes met kasteelbier en honing

Fijne prinsessen met ajuin

Kroketten

Gehakt met ovenkoeken