Menu van 9 februari tot 15 februari 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

9

Februari

Pompoensoep

Gemarineerde kippenescaloppe ‘quattro formaggi’

Erwtjes op Vlaamse wijze

Italiaanse puree met look

Gerookte bacon

Dinsdag

10

Februari

Spruitjessoep

Ardeense burger met gebakken ajuinringen

Appelcompote

Peterselie-aardappelen

Kaaskroket met perzik

Woensdag

11

Februari

Franse mosterdsoep

Gelardeerd gebraad met piccalillysaus

Minispruitjes met spek

Gebakken aardappelen met ajuinringen

Pastasalade met mozzarella

Donderdag

12

Februari

Tomatensoep

Coq-au-vin met zilveruitjes, rode wijn en spek

Waldorfsalade met dressing

Frietjes

Gebakken bloedworst

Vrijdag

13

Februari

Chickensoep met kruidenkaas

Rode zalm onder korstje van rode pesto en broodkruim

Krokant gebakken preireepjes

Karnemelkstovers met gebruinde boter

 
 
Versierde vleessalade met tomaat
 

Zaterdag

14

Februari

ST.VALENTIJN

Romantische velouté

Gebakken rosbief met St-Amoursaus

Vurige groentjes in de wok

Kookaardappelen –  Puree

Hespenworst

Zondag

15

Februari

 

Crème florentine

Proscuittoham met zeezout en perigoudinnesaus (madeira en champignons)

Gebakken witloof

Kroketten

Kaas ‘Chamois’ met sandwiches