Menu van 16 februari tot 22 februari 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

16

Februari

Wortelsoep

Kalkoenrollade op Bretoense wijze (appel, tomaat, dragon)

Gebakken bloemkoolroosjes

Kruidige luciferaardappelen

Honingham met witte asperges

Dinsdag

17

Februari

VETTE DINSDAG

Indische kippensoep met kerrie

Gebakken worst met ouderwetse mosterdsaus

Vlaamse hutsepot van wintergroenten met gebakken geregeld

afd. A & B & C + 1e V : Petit Paris

2e V : wafels

3e & 4e V : pannenkoeken

Woensdag

18

Februari

ASWOENSDAG

Toscaanse soep

Papsaus met eieren en ajuin

Kookaardappelen –  Puree

Haringfilet met ajuinringen

Donderdag

19

Februari

Preisoep

Vol-au-vent met kokosmelk en champignons in een bladerdeegje

Wortelblokjes met bieslook

Rijst

Gegratineerde macaroni met kaas en hesp

Vrijdag

20

Februari

Dubarrysoep

Gebakken pangasius met dieppoisesaus (garnalen, champignons, citroen)

Waldorfslaatje met dressing

Frietjes

 
 
Gegrild spek
 

Zaterdag

21

Februari

Kervelsoep

Ardeens stoofpotje met Leffe en speculoos

Appelcompote

Gebakken aardappelen met ajuin

Franse camembert

Zondag

22

Februari

 

Aspergecrème

Rundstong in madeirasaus met boschampignons

Boontjes met peterselie

Duchesse-aardappelen

Italiaanse ham ‘Cobourg’ met tafelbroodjes