Menu van 23 februari tot 1 maart 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

23

Februari

Knolseldersoep

Rosbief met franse kruidenkaas

Schorseneren met citroen en peterselie

Gratin Dauphinois

Weense worstjes met mosterd

Dinsdag

24

Februari

Courgettesoep

Vogelnestjes met italiaanse saus en rode pesto

Erwtjes op z’n vlaams

Puree met olijfolie en zongedroogde tomaten

Omelet natuur

Woensdag

25

Februari

Tomatensoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Versierde krabsalade

Donderdag

26

Februari

Kippensoep met vermicelli

Ardeens gebraad met cognac en mirabellen

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen  –  Puree

laagbouw: verloren brood met bruine suiker

hoogbouw: leverworst

Vrijdag

27

Februari

Edelpreisoep

Nieuwpoorts vispannetje met wortel, prei en courgette in looksaus

Frietjes

 
 
laagbouw: leverworst
hoogbouw: verloren brood met bruine suiker
 

Zaterdag

28

Februari

Wortelsoep

Cordon bleu met honing en witte porto

Stamppot van groene kool met spekjes

Kookaardappelen  –  Puree

Hespenworst

Zondag

1

Maart

 

Witloofroomsoep

Gebraisseerde kalkoenborst à l’orange met grand marnier en sinaas

Lauwe peertjes

Duchesse-aardappelen

Nazareth kaas met suikerbrood