Menu van 2 maart tot 8 maart 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

2

Maart

Kervelsoep

Slavinken met gebakken uiringen

Witte bonen in tomatensaus

Puree met zure room en peterselie

Pastaslaatje met mozzarella

Dinsdag

3

Maart

Champignonsoep

Oosterse kalfblanket met ketjab, sojascheuten en abrikoos

Erwtjes op franse wijze

Bouillonaardappelen

Versierde tonijn salade

Woensdag

4

Maart

Tomatensoep

Varkensschnitzel met piccalillysaus

Minispruitjes met spekjes

Gebakken aardappelen met frescokruiden

laagbouw: gerookte bacon

hoogbouw: croque hawaï

Donderdag

5

Maart

Erwtensoep

Coq-au-vin met zilveruitjes, rode wijn en spek

Provencaalse groenten met look

Frietjes

laagbouw: croque hawaï

hoogbouw: gerookte bacon

Vrijdag

6

Maart

Franse mosterdsoep

Gepocheerde skrei met witte asperges   (skrei = jonge kabeljauw)

Bladspinazie in de room

Zwitserse puree met gemalen kaas

 
 
Hoofdvlees met mosterd
 

Zaterdag

7

Februari

Preisoep

Zuiderse kalkoen met tijm, balsamicocrème en groene pesto

Vichywortelen met ajuin

Kookaardappelen  –  Puree

Franse brie

Zondag

8

Maart

 

Crecyroomsoep

Varkenswangetjes met kasteelbier en honing

Lauwe perziken

Kroketten

Appelpaté met boerenbroodjes