Menu van 9 maart tot 15 maart 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

9

Maart

Courgettesoep

Gelardeerd gebraad ‘quattro formaggi’

Bloemkoolroosjes in hoeveboter

Gebakken aardappelen met lardons

Kippenwit met peterselie

Dinsdag

10

Maart

Tomatensoep

Vol-au-vent met kokosmelk, champignons en een bladerdeegje

Lauwe ananas

Rijst

Slaatje van weense worstjes, aardappelen en ei

Woensdag

11

Maart

Waterkerssoep

Gegratineerde hesprolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Omelet

Donderdag

12

Maart

Knolseldersoep

Varkenstong in ‘t groen met kervel en citroenmelisse

Erwtjes met ajuinsnippers

Pasta

Pilchards in tomatensaus

Vrijdag

13

Maart

Pompoensoep

Gebakken vis met cresson-hollandaise

Waldorfslaatje met honingdressing

Frietjes

 
 
Versierde vleessalade
 

Zaterdag

14

Februari

Spinaziesoep

Gebakken worst met gekaramellisserde uiringen

Hutsepot met wintergroenten en varkensschenkel

Jagersworst

Zondag

15

Maart

 

Wortelsoep

Kalfsgebraad met franse kruidenkaas en mirabellen

Krokant gewokte groenten met look

Kroketten

Kaas l’explorateur met suikerbrood