Menu van 16 maart tot 22 maart 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

16

Maart

Erwtensoep

Rosbief met getomateerde béarnaise

Krokant gebakken witloof

Gratin dauphinos

Gegrild spek

Dinsdag

17

Maart

Kippensoep

Ardeens varkensstoofpotje met gefruite ui, rozemarijn en rode bessen

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde vissalade

Woensdag

18

Maart

Preisoep

Champignonburger met honingmosterdsaus

Schorseneren met peterselie

Gebakken aardappelen in persilboter

Gebakken witte pensen

Donderdag

19

Maart

Tomatensoep

Gentse waterzooi van kip met prei, groene selder en wortelen in een blanke bouillon

Frietjes

Museau van varken op de wijze van Lyon

Vrijdag

20

Maart

Champignonsoep

Gebakken victoriabaars met venkel en pernod

Knolselder in de room

Karnemelkpuree met noisetteboter

 
 
Leverworst
 

Zaterdag

21

Februari

Broccolicrème

Gemarineerd kippenlapje met basilicumroom en ricotta

Wortelblokjes met tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Vers gehakt

Zondag

22

Maart

 

Pompoenroomsoep

Rundstong in madeira met boschampignons

Fijne boontjes met peterselie

Dennenaardappelen

Kaas Watou klassiek met sandwiches