Menu van 23 maart tot 29 maart 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

23

Maart

Crecysoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Mosterdspek

Dinsdag

24

Maart

Erwtensoep

Kip met calvados, jonagold en rozijnen

Frisse groentenmix met honingdressing

Frietjes

Versierde vleessalade

Woensdag

25

Maart

Ajuinsoep met gemalen kaas

Varkensstoofpotje op Bretoense wijze (appel, tomaat, dragon)

Minispruitjes met spek

Gebakken aardappelen met frescokruiden

Omelet

Donderdag

26

Maart

Groene seldersoep

Herdersgebraad met groene kerrie

Rode kool met appeltjes

Spekjespuree

Fishstick met remoulade

Vrijdag

27

Maart

Tomatensoep

Gebakken filet meunière met citroenbotersaus

Krokant gebakken prei

Zwitserse puree met parmezaan

 
 
Champignonworst
 

Zaterdag

28

Februari

Chickensoep met vermicelli

Rosbief met kruidenkaas en lardinetten

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Kookaardappelen  –  Puree

St. Albray kaas

Zondag

29

Maart

 

Crème florentine

Orloffgebraad met bacon, goudakaas en champignonroomsaus

Gekaramelliseerd appeltje met honing

Kroketten

Crèmepaté met hotdogbroodjes