Menu van 30 maart tot 5 april 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

30

Maart

Courgettesoep

Gebraisseerde casselerrib met cognac en mirabellen

Stamppot van groene kool met lardons

Gebakken aardappelen met lente-ui

Provencaals kalfsbrood

Dinsdag

31

Maart

Parmentiersoep

Kalkoenpavet met ricotta en zongedroogde tomaten

Erwtjes met ajuin

Rijst

Pizza van het huis

Woensdag

1

April

Kervelsoep

Hamrolletjes met witloof gegratineerd

Gegratineerde puree

Filet de saxe

Donderdag

2

April

Witte Donderdag

Tomatensoep

Kippengyros met basilicum en groene pesto

Lauwe perzik

Frietjes

Gebakken bloedworst

Vrijdag

3

April

Goede Vrijdag

Preisoep

Papsaus met eieren en ajuin

Kookaardappelen

 
 
Nazareth kaas
 

Zaterdag

4

April

Stille Zaterdag

Witloofsoep

Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus met rode port

Wortelblokjes met peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Americain preparé

Zondag

5

April

PASEN

 

Pompoencrème met gember

Rode wijn

Feestelijke parelhoen ‘grand veneur’

Zoete peertjes en kleurige groententimbaaltjes

Verse kroketten

Gerookte rode zalm met ajuin en zachte tafelbroodjes