Menu van 1 tot 7 december

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

1

December

Cressonsoep

Varkensgebraad met ouderwetse graanmosterd

Rode kool met appeltjes

Gebakken rozemarijnkrieltjes

Champignonworst

Dinsdag

2

December

Wortelsoep

Kalfsblanket op mediterrane wijze

(rozemarijn, look, sjalot, champignons)

Gebakken bloemkoolroosjes

Pasta

Varkenstong in

‘t groen

met dressing

Woensdag

3

December

Preisoep

Kalkoenrollade ‘piccalilly’ met picklessaus

Schorseneren met mousseline

Puree met zure room

Fishstick

met remoulade

Donderdag

4

December

Tomatensoep

Gebakken worst met gekaramellisseerde ajuinringen

Hutsepot van wintergroenten

met varkensschenkel

Kaas

‘St. Albray’

Vrijdag

5

December

Ajuinsoep met gemalen kaas

Versierde schotel van tomaat met grijze garnalen

Waaier van cruditeiten met honingvinaigrette

Frietjes

Hoofdvlees
met mosterd

Zaterdag

6

December

Erwtensoep met korstjes

Kippengyros met pittige zuiderse saus met basilicum en look

Wortelblokjes met tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Crèmepaté

Zondag

7

December

 

Pompoencrèmesoep met gember

Varkenshaasje met romige carbonarasaus

Lauwe peertjes

Kroketten

Gerookte Italiaanse ham

met hotdogbroodjes