Menu van 8 tot 14 december

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

8

December

Spinaziesoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Haringfiletmet ajuinringen

Dinsdag

9

December

Knolseldersoep

Kaasburger op Bretoense wijze

Mini spruitjes met spekjes

Gebakken aardappelen met ajuinringen

Rode lookworst

Woensdag

10

December

Crecysoep

Rundstong in getomateerde madeirasaus

met boschampignons

Fijne boontjes met peterselie

Kookaardappelen – Puree

Omelet natuur

Donderdag

11

December

Preisoep

Gebakken kip met basilicumroom en ricotta

Krokante Provençaalse groenten

Frietjes

Versierde vleessalade

met perzik

Vrijdag

12

December

Tomatensoep

Gebakken pangasius met witte asperges en hollandaise

Broccolipuree met dille en zure room

Gebakken
witte pensen

Zaterdag

13

December

Franse raapjessoep

Ardeens jagerstoofpotje van rund met gefruite ui,

rozemarijn en rode bessen

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Gegrild spek

Zondag

14

December

 

Aspergecrèmesoep

Gebraisseerde kalkoen ‘quattro formaggi’

Wortelen en erwten op Vlaamse wijze

Duchesse aardappelen

Kaas

‘St. Nectaire’

met sandwiches